Schouder aan schouder

We slaan de handen ineen. Nederland Filantropieland roept alle Goede Doelen,  belangenbehartigers en Telemarketingbedrijven op om Schouder aan schouder campagne te voeren tegen het besluit van minister Mona Keizer.

Wij stellen voor om een actieplatform op te zetten onder de naam Irritatie? Hoezo! Goede Doelen, belangenbehartigers en telemarketingbureaus leveren een bijdrage aan dit actieplatform. Breng mensen en (financiële) middelen in om het actieplatform te voeden.

Het is een tijdelijke organisatie die in staat is los van de individuele bestuurlijke belangen dit gigantische issue onder de aandacht te brengen. Meld je aan!

Onderzoek onder de Nederlandse bevolking

De belangrijkste redenen om het wetsvoorstel in te dienen, is het feit dat uit Europees onderzoek blijkt dat bijna 70% van de consumenten zich irriteert aan ongewenste telefoontjes. Irritatie? Hoezo? gaat dit onderzoeken. We gaan een representatief onderzoek uitvoeren onder de Nederlandse bevolking om te toetsen wat de werkelijke opinies en percepties zijn.

Met behulp van de resultaten van dit onderzoek willen wij campagne voeren tegen het kabinetsbeleid. Dit kost geld. Daarom hebben we de steun nodig van alle Goede Doelen, belangenbehartigers en telemarketingbureaus. Meld je aan!

De opzet

Participeer in dit proces om schouder aan schouder de wet van tafel te krijgen. Meld je aan!

Follow by Email